เที่ยวตรัง

 
กรุ๊ปทัวร์ / Inbound
 
 
ไม่ว่าจะเป็นการจัดกรุ๊ปทัวร์เหมาสำหรับองค์กรหรือส่วนตัว ทั้งในประเทศและต่างประเทศ รวมไปถึงการจัดกิจกรรมเพื่อสานสัมพันธ์ในกลุ่ม อาทิ Rally, Outing, การสัมมนาต่างๆและปาร์ตี้ คุณสามารถวางใจให้เราดูแลเพื่อให้บรรลุวัตถุประสงค์และความสะดวกสบายตลอดการเดินทางได้ เพราะนอกจากความรักในการท่องเที่ยว ทีมงานของเรายังมีประสบการณ์ในการจัดกิจกรรมทางการตลาดมามากกว่า 10 ปี คุณจึงมั่นใจได้ว่ากิจกรรมที่จัดขึ้นจะประทับใจทุกคนที่ได้ร่วมเดินทาง
 
ให้โอกาสเราสร้างประสบการณ์การเดินทางที่น่าประทับใจให้กับคุณ โดยโทรมาเล่าเรื่องราวทริปหรือกิจกรรมที่ต้องการในเบื้องต้นที่ Call Center 09-0912-0987 แล้วเราจะเนรมิตทริปในความฝันให้คุณ
 
Dear value customers,
 
 
This page is specially designed for foreign tourists who would like to travel in Thailand. There are many tour packages that you can choose from. Moreover, from time to time, we will have a special group tour package for a group of friends who want to enjoy their time together.

As for the time being, we would like to introduce you a spectacular program for students called “Exploring Thailand Episode 1”. This program is designed especially for students who want to experience fun and adventurous activities in Thailand. So if you’re interested, please do not hesitate to contact us, your most memorable trip is waiting for you.
 
You can reach us through these emails: thanut@tourwithyourway.com
 
 
Best Regards,
Your Way Travel team.
 


Exploring Thailand : Episode 1